Múltidéző

2015.05.05. 12:28

Múltidéző: Megszépült a szociális otthon Gánton

1977. november 5-én jelent meg írás arról, hogy a Vöröskereszt kezdeményezésére társadalmi munkában csinosították ki a Gánti Szociális Otthont.

Kovácsné Hamberger Brigitta

A Vöröskereszt móri jársi szervezete kezdeményezésére az üzemek vöröskeresztes titkárai és a vezetőség szervezete a Gánti Szociális Otthonnál végzendő társadalmi munkát. Az üzemek egy-egy szabad szombatot ajánlottak fel és a szállításhoz szükséges autóbuszt adták. Több ezer társadalmi órát tett ki a kerítéskészítéshez szükséges mintegy 1200 méter hosszú árokásás, amit a Fejér megyei Bauxitbányák kincsesbányai üzemének férfi dolgozói végeztek több alkalommal, azon kívül a Móri Fémmű és a Pusztavámi Ikarus munkásai egy-egy szabad szombaton. A napokban fejeződik be az új gépesített konyha és ebédlő átvétel előtti nagytakarítása, amelyet november 7-i felajánlásként a Bodajki Fésűsfonó és a Móri Fémmű nődolgozói végeznek el.

November 7-én kerül sor az új létesítmény átadására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!