Kultúra

2016.12.09. 21:50

Jótékonysági fenyőfavásárt rendeznek a megyeháza udvarán

Székesfehérvár - Jótékonysággal egybekötött fenyővásárt rendez a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal a megyeháza udvarán.

Laci Patrícia

Hagyománnyá vált, hogy jótékonysági fenyővásárt tartanak december 10-étől a megyeháza udvarán azért, hogy a nehéz sorsúakat és a gyerekeket segítsék, erről tartottak tegnap sajtótájékoztatót.

Mátrahalmi Tibor (balra), Molnár Krisztián, Cséplőné Gönczi Veronika, Deresné Tanárki Mária és Petrin László is jelen volt tegnap a megyeháza udvarán tartott sajtótájékoztatón  Fotó: Koppán Viktor

Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke, Petrin László, a megyei kormányhivatal főigazgatója, illetve Mátrahalmi Tibor, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér megyei kirendeltségének igazgatója fenyőket is adományozott a gyermekvédelmi és a szociális intézményeknek. A fákat Deresné Tanárki Mária, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatója és Cséplőné Gönczi Veronika, a megyei integrált szociális intézmény vezetője vette át. Mind a ketten hálásak voltak az ajándékokért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!