Kultúra

2016.10.26. 09:45

Jótékonysági gálaest a Viktória Rehabilitációs Központért

A Viktória Rehabilitációs Központ fennállásának 20. évfordulója alkalmából november 21-én, hétfőn este jótékony célú gálaestet tartanak a Vörösmarty Színházban.

Buthy Lilla

Matuz János, a Vörösmarty Színház művészeti intendánsa a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, a művészek és a háttérben dolgozók is ingyen vállalták a fellépést, a teljes bevételt a 20 éves fennállását ünneplő intézmény kapja. A jegyek mától elérhetők a színházban és a központban.

Horváth Klára, a Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesületének elnöke hozzátette, örülnének, ha minél többen váltanának jegyet erre a csak egyszer látható produkcióra. Mint mondta, a műsorvezetést Ihos József vállalta, és a fellépők közül többen voltak már a központban szervezett beszélgetős est vendégei, mindannyian fontosnak tartották, hogy a civilek mellé álljanak.

Németh Mariann a programokat ismertetve hozzáfűzte, a többi között fellépnek majd a Vörösmarty Színház népszerű művészei, mint Váradi Eszter Sára, Keller János, Buch Tibor, a gálaest vendége lesz Majsai-Nyilas Tünde is.

A színpadon láthatjuk majd a Roll Dance Budapest kerekesszékes táncegyüttes produkcióját, az Alba Regia Táncegyüttes ifjúsági csoportját, Rovó Tamást és a Megadance produkcióját, és Schwartz Dávidot, az 56 csepp vér musical egyik színész-énekesét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!