Kultúra

2011.09.27. 12:25

Egy lemur vallomásai Székesfehérváron és Budapesten

FMH - Az idei Kortárs Művészeti Fesztiválon bemutatott darab, az Egy lemur vallomásai hamarosan több helyszínen is látható lesz, nem csak Fehérváron

Szabó Zoltán

 Október 4-én, kedden 18 órakor Budapesten, a Rohamban, október   7-én, pénteken  20 órakor Székesfehérváron, A Szabadművelődés Házában,    október 14-én, pénteken 19 órakor pedig ugyancsak  Budapesten, a  Zöld Macskában  láthatják az érdeklődők  az előadást.  Amelynek próbabemutatója  2011 márciusában volt a fehérvári KafkaBeatben, a végleges változatot pedig  a Kortárs Művészeti Fesztivál keretében, május 29-én   tűzték műsorra. Az Egy lemur vallomásai tulajdonképpen Horváth Gergely (Prospero  Színkör) önálló estje Garaczi László  szövegéből. Zenével fűszerezett előadás, amelynek szerkesztője, rendezője Czinki Ferenc.  A darabot a kritikusok jól fogadták, és  a 2. Belgák Színjátszó Fesztiválján    arany minősítést kapott.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!