Utánpótlás

2024.06.10. 14:16

Kiválasztották a legjobbakat

Megtartotta 2024-es nyári kiválasztónapját a Puskás Akadémia FC. A próbanapon csaknem harminc 2013 és 2016 között született ifjú futballista vett részt.

Szabó Róbert

Lacza Albert (jobbra, kékben) szavait közel harminc gyermek követte a Puskás Akadémia FC kiválasztónapján

Fotó: puskasakademia.hu

Lacza Albert, a Puskás Akadémia gyermek és amatőr csoportjának szakmai koordinátorának vezetésével nyíltak meg a felcsúti együttes kapui az ifjú tehetséges gyerekek előtt. A kiválasztónapra ezúttal a 2013 és 2016 között született korosztály látogathatott el szüleivel együtt. 

A csapat beszámolójából kiderül, csaknem harminc gyermek vett részt az alkalmon és követte a koordinátorok vezényszavát. A fiatalok különböző mezekben érkeztek, volt aki magyar válogatott felsőt öltött magára és abban rúgta a bőrt az alsó műfüves pályán.

A klub külön kiemelte, kapusokban sem volt hiány ezúttal, hiszen négyen is jelentkeztek, hogy megmutassák képességeiket.

A nap sikerességét mutatja, hogy több gyermek nevét is bevésték a noteszeikbe Lacza Alberték, így úgy tűnik nem kell aggódni az utánpótláson Felcsúton.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában