Kultúra

2010.04.13. 16:31

Scooby-Doo és a Kalózszellem

FMH-információ - A Scooby-Doo és a Kalózszellem című - Amerikában már óriási sikerrel játszott - színpadi szuperprodukciót májusban magyarországi turnén mutatják be.

Gábor Gina

A szervezők igazi családi szórakozást ígérnek,  hiszen  most színpadon kelnek életre a híres rajzfilmfigurák: Scooby-Doo, Bozont, Vilma, Diána és Fred, és lebilincselő kalandra indulnak... A  90 perces   szuperprodukciót  Budapesten a Papp László Sportarénában május 15-én 15 és 19 órakor, valamint május 16-án 11 és 15 órakor tűzik műsorra, de a Veszprém  Arénában is láthatja a közönség május 22-én 14 és 18 órától. 

Különlegesség, hogy a kedves karaktereket magyar színészek keltik életre, a mesedarabot pedig a kanadai szerző-rendező,   Jim Millian mellett Szakál Attila, a Veszprémi Petőfi  Színház rendező-koreográfusa állítja színpadra. Annyit már tudni lehet, hogy   Bozont szerepét Puskás Péter,  Dianát pedig Szabó Erika formálja meg. Scooby-Doo és barátai kalandjának helyszíne egy trópusi sziget, ami érintetlennek tűnik... De ez csak a látszat: hőseink találkoznak Kalóz Királynővel és kísérteties csapatával. Mindez nemcsak hajmeresztő izgalmakat, hanem  sok-sok nevetést is ígér...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!