Külföld

2012.10.09. 14:34

Belehalt a csótányevésbe (videóval)

Többtucatnyi élő férget és rovart evett meg, nyert egy pitont, de nem sokkal a verseny után meghalt.

LiveInfo

A floridai Edward Archbold minden vágya az volt, hogy egy piton boldog tulajdonosa lehessen, ezért benevezett a helyi hüllőáruház versenyére. Az álom beteljesülésétől csak néhány tucat csótány és féreg elfogyasztása választotta el. A kitartó küzdelem pedig meghozta eredményét, a versenyt ugyanis Edward nyerte.

Edward Archbold azonban nem sokáig élvezhette bajnoki címét, a 32 éves férfi ugyanis nem sokkal a verseny után hányni kezdett, majd összeesett. Azonnal kórházba szállítottak, ott viszont már csak a fiatalember halálát tudták megállapítani.

Archbold a verseny szervezője szerint nagyon jó formában volt, mikor megérkezett, semmi nem utalt arra, hogy beteg lenne. A szakértők szerint van olyan ember, aki allergiás a csótányra, azt gyanítják ez okozhatta a fiatalember halálát is. A hatóságok most a boncolás eredményét várják, hogy kiderüljön, pontosan mi okozta a férfi halálát. A rendőrség szerint a 30 résztvevő közül Archboldon kívül senkinek nem lett baja.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!