Utazz a Fejér Megyei Hírlappal!

2017.10.06. 20:51

Utazhatnak az SMS-ért

Nyereményjátékunknak köszönhetően értékes utazási utalványokhoz juthattak hozzá az SMS-eket beküldők.

FMH

Nyerteseink nagyon örültek az utalványoknak

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Szeptember 11-én indult útjára Utazz a Fejér Megyei Hírlappal! nyereményjátékunk, amely szeptember 23-ig tartott. Ebben az időszakban naponta megjelentettünk az újságban egy játékfelületet, amely egy 5 karakterű kódot tartalmazott. Az olvasók e kódokat küldhették be SMS útján, aktivitásukat pedig többféleképpen jutalmazta lapunk.

Nyerteseink nagyon örültek az utalványoknak
Fotós: Koppán Viktor Dávid

A napi sorsolásokon 3 darab 10 ezer forint értékű MOL üzemanyagkártyát lehetett nyerni. Hetente kisorsoltak egy 100 ezer forintos Neckerman utazási utalványt, a fődíj pedig egy 500 ezer forint értékű Neckerman utazási utalvány volt. A megyénkhez kötődő játék nyerteseinek pénteken gratulált szerkesztőségünkben Pósa Árpád főszerkesztő, majd átadta a beváltható utalványokat. Bóka Balázs nevében Lepsényi Renáta vette át a 100 ezer forintos nyereményt. Horváth Sándor és Csilléry Veronika 500 ezer forintos utalványt nyertek, Gyengéné Kurucz Anita és férje, Gyenge Csaba pedig ugyancsak 100 ezer forintért utazhat majd.

Nyerteseink nagyon örültek az utalványoknak, amelyekből belföldi és külföldi úticél is válaszható az iroda kínálatából. Egyelőre mindenki inkább csak latolgatta, hová is utazna. A fődíjas Horváth Sándoréktól azonban megtudtuk, hogy egy olaszországi utazásra szeretnék majd beváltani a nyereményt. Veronika elmondta: hárman, családilag indulnának útnak, miután tájékozódnak a lehetőségekről.

Érdemes a továbbiakban is részt venni a Fejér Megyei Hírlap játékaiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában