Öko társasjáték, kutyabemutató és ponyvacsúszka

2023.06.03. 14:30

Két napon át és három külön helyszínen tartották a Városi Gyereknapot Pusztaszabolcson

Június 2-án a Zöld város szabadidőparkban indult a gyereknapi program egy közkedvelt filmmel, a Galaxis Őrzői 3. vetítésével, majd június 3-án, szombaton folytatódott extra programokkal és versenyekkel.

Déri Brenda

Nemcsak a fiúk, hanem a lányok is megmérettették magukat.

Fotó: Déri Brenda / FMH

Habár rengeteg izgalmas programra hívja fel a figyelmet egy szórólap, mi mégis a szombat reggeli időpontot választottuk arra, hogy kilátogassunk az eseményre, amire kalandosabb volt a kijutás, mint amivel számoltunk. Az éppen folyó munkálatok miatt ugyanis nem lehetett a helyszín, azaz a focipálya irányába fordulni a főútról, így némi kerülőt téve értük csak el a célállomást, ahol már javában pezsgett az élet valamivel reggel 9 óra után. A program, amire érkeztünk az a megyei tűzoltó verseny volt, amire már lelkesen gyakoroltak a részt vevők. A csapatok különböző színű pólókban voltak, így látni lehetett, hogy hány, a településüket képviselő csapat állt rajthoz, amit megelőzött még egy kis nyújtás és bemelegítés. Ugyan a végeredményt nem vártuk meg, de azt biztos, hogy senki nem hagyta magát, csak úgy száguldottak a valószínűleg elég nehéz vízcsővel, amivel aztán a legvégén célozniuk kellett egy táblára. 

Ami pedig a többi programot illeti a szervezők nem bízták a véletlenre, bizonyára mindenkinek akadt kedvére való, de a legizgalmasabbakat kiemelve, volt újra gondolt kincskeresés, öko társasjáték, kutyabemutató és ponyvacsúszka.

Azért mielőtt bárki elindulna, azt javasoljuk tájékozódjon, hogy a programokat melyik helyszínen tartják a három - focipálya, műfüves pálya, szabadidőpark - közül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!