Kézilabda

2015.02.22. 13:35

Kiütéses gárdonyi győzelem

Gárdony - Az NB II-es női kézilabda-bajnokságtavaszi nyitányán a Gárdony-Pázmánd NKSE kiütéses győzelmet aratott a vendég Dunavarsány ellen.

Matók János

Gárdony-Pázmánd NKSE–Dunavarsányi TE 43-17 (21-6)

Az első idei mérkőzésen a hazai csapat – Kiss O., Flesser D. 5, Kőszegi G. 7, Mihályi A. 3, Köllő K. 14, Madár G. 2, Besszer D. 1, Elek F. 3, Czakó K.1, Gránitz P. 2, Varga R., Mlinkó D., Pesti Zs. 5, edző: Németh Helga, Pánczél Barabás – kicsit döcögősen kezdett, a lányokon látszott, hogy ez az első tétmeccsük a téli szünet után. Így aztán a 10. percig még fej-fej mellett haladtak a csapatok (4-4), de ezt követően a tóparti lányok összekapták magukat, és zsinórban 11 gólt lőttek 9 perc alatt, míg a tabellán utolsó helyezett vendégek csak egyet, az első félidőben mindössze csak 6 gólig jutottak. Hazai részről mind a védekezés, mind pedig a támadás parádés volt, örömjátékot láthattak a kilátogatott szurkolók.

Flesser Dóra (13-as) öt góllal vette ki a részét a győzelemből. Fotó: Koppán Viktor

A második félidőben már több junior korosztályú játékos is lehetőséget kapott, a hazai közönség előtti bemutatkozásra, ők is jó teljesítményt nyújtottak, meghálálva Németh Helga bizalmát. A Gárdony-Pázmánd junior csapata is villogott, a fiatalok is kiütéssel, 33-10-re nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!