testi sértés

2017.11.20. 09:26

Távozásukat kérte, válaszul megütötték

Székesfehérváron, a Köfém lakótelepen található egyik vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget 2017. november 19-én este.

police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 20, valamint egy 22 éves férfi a szórakozóhelyen történt fogyasztásukat követően több berendezési tárgyat is összetörtek, hangoskodtak és agresszívan viselkedtek az ott tartózkodó vendégekkel. Miután a vendéglátóhely munkatársnője távozásra szólította fel a két férfit, egyikük arcon ütötte az alkalmazottat, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A járőrök a helyszínen végzett adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat és elfogásukat követően a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították őket, ahol Sz. Andort testi sértés vétség, míg Sz. Attilát garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!