rendőrségi

2018.07.12. 09:49

Nemcsak a pénzt, az egész pénztárgépet vitte az ercsi tolvaj

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2018. július 11-én kora délután Csákvárra, a Kossuth utcába. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 37 éves helyi lakos Peugeot típusú személygépjárműjével a Berényi utca irányából a Vörösmarty utca felé közlekedett, azonban haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot és egy előtte közlekedő 71 éves helyi lakos által vezetett Chevrolet típusú személygépkocsinak ütközött, melynek következtében a vétlen jármű vezetője megsérült. A Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset bekövetkezésének a körülményeit.

Ráckeresztúron, egy Szent János téren található vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget 2018. július 11-én az esti órákban, mivel egy férfi a pultról pénztárgépet tulajdonított el készpénzzel együtt. A járőrök pár órán belül elfogták a 24 éves ercsi elkövetőt, majd az Ercsi Rendőrőrsre előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!