Jégkorong

2012.05.04. 09:17

Ocskay az alakuló játékoskeretről: szeretnék, ha Sofron maradna

Székesfehérvár - A 2011/2012-es jégkorong szezon a pályán véget ért, de az igazolásokról mostanság döntenek. A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának honlapján olvasható az Ocskay Gábor szakosztály-igazgatóval készült interjú, amelyben a jövő évi játékos keret kialakításáról is szó esik.

Bokros Judit

 

Sofron István esete speciális, mert ugyan van szerződése, de a tavalyi teljesítményével felhívta magára más klubok figyelmét. Ocskay elmondta, a klubot még nem keresték meg ez ügyben, ők azonban szeretnék, ha Sofron náluk maradna. Most ötven százalék esélyt ad a maradás és az átigazolás lehetőségének.
- Amennyiben úgy alakul, hogy ő minden áron távozni akar és az érdeklődő egyesület is hajlandó anyagi áldozatot hozni az ügyben, akkor tárgyalhatunk - tette hozzá Ocskay Gábor, aki a külföldön játszó magyar válogatottak hazacsábítása kapcsán elmondta: a vb-keretből Bartalis István és Vas János szerepelt a tervek között, de élő szerződésük miatt igazolásukra nincs esély. A kapus Adam Munrot és a szlovák bekk, Juraj Durcot szintén megtartaná a klub,  amely megtette ajánlatát, s május 25-ig várja a választ.

Forrás és teljes interjú itt, a klub honlapján!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!