jéghoki

2018.10.12. 22:23

Gólparádét rendeztek a Titánok

Kiütéses győzelemmel zárult a Fehérvári Titánok fővárosi látogatása. A vendégek hozták a papírformát és könnyű szerrel verték a Vasas együttesét. Ezzel a győzelemmel már a hetedik helyen állnak a jégkorong Erste Ligában.

Bagotai Balázs

Schiller Vasas HC–Fehérvári Titánok 3–8 (2–1, 0–4, 2–2)

Budapest, Vasas Jégcentrum, 200 néző.

Vezette: Kókai Márk, Pálkövi Zsombor.

Vasas: Koitma (Tóth) – Bálint, Bödök, Bugár, Bukor, Czakó 1, – Csiki 2 (1) Gágyor, Hegyi, Inglis 1, Kedves – Rózsa, Schmál, Seregély, Surányi, Székely – Mádai, Szlama (1), Szlépka, Tornyai, Turbucz (1), – Varga.

Vezetőedző: Ladányi Balázs.

Titánok: Szeles (Gyenes) – Kiss P. 3/1ee (3), Lewis 2/1ee, Mihály 1, Sándor (1), Beukeboom (1) – Mazzag, Bennett 1(1), Vizi, Vas (1), Reiter – Balogh, Péter, Hamvai, Kiss R. (1), Szabó B. – Nagy Á., Almási, Búzás, Imre 1.

Vezetőedző: Kiss Dávid.

 

Már az első harmadban bekezdett a kék-fehérben játszó vendégcsapat, öt perc alatt kétszer is bevették Koitmaa kapuját. Erre még gyorsan tudott válaszolni Inglis Ákos, a hazaiak hátvédje, aki balkezes bombájával szépített a harmad közepén. A gyors Vasas-gól után kevesen gondolták, hogy ilyen egyértelmű lesz a meccs.

A második játékrészben nyílt ki a fehérvári gólcsap: a pakk négy alkalommal talált utat a piros-kékek kapujába. Még a kapuscsere sem segített a vendéglátókon, 4–1-nél Tóth Károly váltotta észt csapattársát a vasak között, de fél perc sem kellett és Imre Patrik őt is felavatta. Így 5–1-es állásnál vonultak pihenőre a csapatok.

Az utolsó 20 percre már a biztos győzelem tudatában jöhettek ki a Titánok és ugyan a Vasas még próbált kozmetikázni az eredményen, de így is egyértelmű fehérvári siker született a végén, 3–8.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!