Jégkorong

2014.08.18. 13:10

Szombaton buliznak a fehérvári hokiszurkolók

Szombaton már másodszor rendezik meg az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban és közvetlen környezetében a Fehérvár AV19 Fan Fesztet, amelyen játékos és szurkoló együtt köszönt az új szezon beköszöntét.

Bobory Balázs

Kedden erőltetett menet végére ér a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata, amely csütörtöktől szombatig három kemény mérkőzést játszott a zólyomi felkészülési tornán, kedden pedig hazaindul Szlovákiából, ám még megáll Nyitrán, hogy az Extraliga 2013/2014-es szezonjának ezüstérmesével még egy mérkőzést vívjon.

Rob Pallin vezetőedző ezeken az összecsapásokon csiszolhatja a csapat játékát, illetve illesztheti össze úgy a sorokat, hogy a lehető legütőképesebb együttes kezdje a szezont szeptemberben az EBEL küzdelmeiben.

Orbán Attila és a társak bizonyára most is rengeteg aláírást osztanak majd ki szombaton (Fotó: Koppán Viktor)

Az amerikai szakember sok új játékossal dolgozik, akiket még a szurkolók sem ismernek, de szombaton lesz lehetőség kezet rázni a drukkerek számára is az új igazolásokkal, hiszen a tavalyi sikeres rendezvény után újra sor kerül a Fehérvár AV19 Fan Fesztre.

Délelőtt, 10.30-tól Fehérvár AV19 U18-as és U20-as csapatai mutatkoznak be, majd 11.30-tól már az Ördögök felnőtt csapatáé a színpad, lesz dedikálás, ismerkedés az új igazolásokkál és persze néhány kézrázás a régiekkel.

Délután, 14 órától szurkolói hoki kupára kerül sor a jégen, illetve ugyanebben az időpontban lesz lehetőség öltözőlátogatásra a felnőtt csapat öltözőjében, az idegenvezető a Fehérvár egy-egy játékosa lesz.

Igazi show-ra kerül sor 17 órától, hiszen Fehérvár AV19 Szurkolók barátságos jégkorongmérkőzést rendeznek a csarnokban. Kiegészítő ingyenes programok: csillámtetoválás és rajzverseny gyerekeknek, ügyességi játékok, kvízjátékok. Sor kerül az I. Fehérvári Szurkolói Párlat- és Pálinkamustrára is, melyen a diplomás pálinkamesterek bírálják a szurkolói nedűket.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!