Hűségkártya

2009.09.24. 04:56

Szerető kis társainkért

Székesfehérvár - Jó hír azoknak, akiknek kutyájuk és hűségkártyájuk is van egyszerre: az állatkórházban a Hírlap olvasói kitüntetett figyelemben részesülnek.

feol.hu


A hűségkártyával az állatkórházban is kedvezményes szolgáltatások vehetők igénybe
Fotó: FMH

Három okból is érdemes meglátogatniuk a hűségkártyásoknak a székesfehérvári állatkórházat: kedvenceik kivizsgálása végett, menhelyi állat örökbefogadásáért és kiegészítők, tápok, gyógyszerek  vásárlásáért.
Mindhárom helyszín a Fejér Megyei Hírlap hűségkártya akciójának elfogadóhelye, ahol a fizetendő árból 10 százalék kedvezményt kaphatnak. Az állatkórháznak október 1-jétől új igazgatója van. Paál Csaba számos változást tervez a közeljövőben a kórházban:
 - Az első lényeges momentum a nyitvatartási idő változása, ugyanis  8-tól 22 óráig mindennap várjuk a gazdikat és kedvenceiket, a nonstop ügyeleti ellátás pedig továbbra is megmarad. Mindemellett állatmentő autó is kérhető Székesfehérváron és a megye egész területén, ha valaki nem tudja behozni a kórházba beteg, sérült kedvencét  - sorolta az állatorvos.
 
A kórház munkatársai továbbra is vállalnak állatbefogást, talált állatok átmeneti befogadását, kiszállással végzett oltást, állatorvosi vizsgálatokat, kisebb kezeléseket. Mindemellett gondoskodnak kedvenceink panziós megőrzéséről, ha szeretnénk, és persze továbbra is agilis, fiatal állatorvos csapat látja el szeretett kedvencünket, akik nem csak megvizsgálják, meggyógyítják őket, de ha kell,  mindig van egy-két jó szavuk is hozzájuk.
- A rendelőkben  párhuzamosan végezhető kezeléseknek köszönhetően lerövidül a várakozási idő, ami a gazdiknak igazán jó hír, s ha szükséges,  sokrétű laborvizsgálati eredményt adunk egy  órán belül, allergia vizsgálatokat is végzünk, hogy csak néhányat említsek - így a leendő igazgató.
 Akinek azonban még nincs kutyája, de szeretne, az látogasson ki a kórház menhelyére, ahol most is közel nyolcvan négylábú várja új gazdáját.
Mindenféle korú, méretű, szőrű négylábú helyet kapott itt, érdemes közülük választani, biztosan meghálálják a gondoskodást. Molnár Tamásné vezeti a telepet, aki a hűségkártya használatára ösztönzi olvasóinkat:
 
- Aki örökbe fogad tőlünk egy kutyát, az a Hírlap kártyájával olcsóbban kezeltetheti, oltathatja, férgetelenítheti, ivartalaníthatja újonnan örökbefogadott kedvencét, és a boltunkban mindenféle kiegészítőt  vásárolhat, a nyakörvtől kezdve a fekhelyen át a finom rágcsákig és vitaminokig, 10 százalék kedvezményért. 
Az állatkórház gyógyszertára is a Fejér Megyei Hírlap hűségkártyájának elfogadóhelye, ahol minden, kedvencünk számára felírt receptet kiválthat a gazdi, a kis plasztiklap kíséretében pedig 10 százalékkal olcsóbban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!