Horoszkópok

2012.07.18. 22:05

Napi horoszkóp - A Vízöntőt ma a szerelem mozgatja

A Mérleg vasárnapig bulizhat, az Ikrek azonban belekeveredik egy "klímaháborúba" a munkahelyén.

feol.hu

Kos (március 21.-április 20.) Napimádó kolléganői előtt ne hangoztassa, hogy önnek tökéletesen megfelel a jelenlegi kora őszi időjárás. Ellenkező esetben leéghet, miután megkergetik a lányok, asszonyok.

Bika (április 21.-május 20.) Ön kifejezetten kényeztetésre vágyik a szabadság alatt. Talán meg is tapasztalhatja ezt az ínyencséget, csak nehogy sokba kerüljön. Inkább otthon keresse a boldogságot.

Ikrek (május 21.-június 21.) Kiújulhat a klímaháború. Az általános felmelegedés az önök szobájában is okozhat problémákat, a kollektíva háromfelé - bűzimádók, légkondi-, illetve szellőztetéspártiakra - szakad.

Rák (június 22.-július 22.) Azzal vádolják, hogy pesszimista, csak a rosszat látja. Könnyen tesztelheti magát, ha megpróbál felsorolni öt közéleti hírt a múlt hétről. Ha talál benne egy pozitívat, akkor ön optimista alkat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Ahogy telik az idő, egyre kevésbé érdekli a siker. Már nem kifejezetten akar rekordokat dönteni, megelégszik a szerény helytállással. Sajnos, partnere ezt kevéssé tolerálja.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Munkahelye kifejezetten jókedvre deríti. Úgy érzi, egy csoda részese, hogy ennyi hozzá nem értés, a felelősség hárítása és döntésimpotencia ellenére még mindig megy a szekér.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) A mai nappal vége a nyavalygásnak, a rosszkedvnek, nincsenek problémák, csak és kizárólag a vidámságé, a bulié lesz a főszerep. És ez így is marad egészen vasárnapig!

Skorpió (október 24.-november 22.) Végre rájött, hogy ha keresi a problémákat, azok meg is találják önt, ám ha az élet napos oldalát, a pozitív dolgokat látja meg, akkor beköltözik a kiegyensúlyozottság az életébe.

Nyilas (november 23.-december 21.) Egyvalamit tartson szem előtt a mai napon: ne fusson olyan szekér után, ami nem veszi fel. Higgye el, nem érdemes! Van még más szekér is, ami bizony szívesen felvenné önt!

Bak (december 22.-január 20.) El sem akarja hinni, de a csillagoknak nyugodtan hihet: pénz áll a házhoz! És bizony nem is kevés. Ha elfogad egy tanácsot: titkolja el jó alaposan a családtagjai elől, ők sem adnának belőle önnek!

Vízöntő (január 21.-február 20.) A szerelem mozgatja a világot és az ön életét is ez határozza meg! Másra sem tud gondolni, mint a következő randevúra a kedvesével. És ez így is van rendjén, örüljön neki!

Halak (február 21.-március 20.) Egyszer hopp, máskor kopp. Most éppen a kopp van. De gondoljon arra, semmi sem tart örökké. És még akár jól is kijöhet ebből a helyzetből!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!