Hírek

2012.05.27. 11:00

Színházi rajzpályázat: Totó kutya adta át a díjat

Székesfehérvár - Harmadik ízben hirdetett gyerekelőadásaihoz kapcsolódva rajzpályázatot a Vörösmarty Színház. Az idei versenyen az Óz, a nagy varázsló című darabhoz kellett illusztrációt készíteniük a gyerekeknek. A pályázat eredményhirdetését vasárnap tartották, a díjakat a darab egyik szereplője, a Totó kutyát megszemélyesítő Keller János adta át, természetesen színpadi jelmezében.

B. Kiss László

Az első díjat Ádám Bíbor Lili,  a mezőszentgyörgyi Eötvös Károly Általános iskola diákja nyerte, a második helyen Turi Orsolya, az agárdi Chernel István Általános Iskola diákja végzett. A harmadik díjban egy közös alkotás, Lencsés Anna, Koleszár Katica és Cser-Palkovics Anna - mindhárman a Zentai Úti Általános Iskola diákjai - részesültek.

Különdíjat kapott Szabó Nikolett, a Cecei Általános Iskola Alapi Tagiskolájának tanulója, aki több - igen kreatív - alkotást is küldött a székesfehérvári teátrum gyermekrajz pályázatára.

  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!