Hírek

2014.09.25. 17:02

Megjavították a biztosítóberendezést a ceglédi és a székesfehérvári vonalon

Megjavították a csütörtök délután meghibásodott biztosítóberendezést a Budapest-Cegléd és a Budapest-Székesfehérvár vonalon.

A menetrend szerinti közlekedés utóbbi vonalon már helyreállt, előbbin a Vércse InterCity balesete miatt jelentős késésekre kell számítani - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A Mávinform korábbi közleménye szerint Gárdony és Székesfehérvár között egy sorompó nem működött, ami a székesfehérvári vonalon 15-20 perccel növelte meg a menetidőt. A Budapest-Cegléd-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon pedig az okozott félórás késéseket, hogy elromlott Kőbánya-teherpályaudvar biztosítóberendezése.

A fehérvári vonalon már helyreállt a menetrend szerinti közlekedés, a ceglédin azonban húsz-harmincperces késésekre kell számítani, mert egy traktorral ütközött a Budapestről Nyíregyházára tartó Vércse IC Kabánál, és emiatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!