Hírek

2016.11.10. 15:42

Közszolgáltatókat ismernek el

Székesfehérvár – „Közszolgáltatók a civilekért” elismerő oklevelet adományoz 2017-től egy alapítvány Székesfehérváron. Bárki javaslatot tehet.

S. Töttő Rita

Olyan magánszemélyeknek adományoz 2017-től oklevelet az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért, akik legalább 5 éve dolgoznak állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen – jelentette be sajtótájékoztatóján Németh László, az alapítvány kuratóriumi elnöke és  Domokos Tamás, kuratóriumi tag.

A hiánypótló civil kezdeményezés célja, hogy azok is kifejezhessék elismerésüket, akikért gyakorlatilag a közszolgáltatásban tevékenykedők dolgoznak – azaz maguk a civilek. Róth Péter alpolgármester a tájékoztatón hangsúlyozta: fontos kezdeményezésnek tartja a civil díj alapítását, amely  a közszolgáltatásban dolgozók sokszor nem látványos, de nélkülözhetetlen munkáját ismeri el.

Az alpolgármester hozzátette: a város önkormányzata és személyesen ő maga is  a kezdeményezés mellé áll.

Évente maximum hárman kaphatják meg az elismerést, javaslatot azonban bárki tehet a www.aszfv.hu portálon 2017 januárjától. Az oklevelet minden évben szeptemberben, a Székesfehérvári Civil napon adják át a jutalmazottaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!