Hírek

2010.08.17. 17:24

Közbeszerzés ötmilliárd felett

Székesfehérvár - A városfejlesztési bizottság elnöke úgy véli, jó munkát végzett a testület. Ő indul Feketehegy-Szárazrét képviselőségéért.

Tribolt Lajos

A városfejlesztési bizottság elmúlt négy évét értékelve Szigli István elnök azt mondta, a testület nagy munkát végzett. Ők foglalkoztak a városfejlesztéssel, városüzemeltetéssel, a főépítészi munkával, a közbeszerzésekkel, a beruházások előkészítésével. A bizottsági elnök elmondta, hogy a panelpogram lényegében befejeződött, bár az energiaracionalizálás még megoldásra vár. Több utat sikerült felújítani, de lehet, hogy többre kellett volna pályázni. A csütörtöki közgyűlés dönthet a Fő utca rekonstrukciójának kivitelezéséről, szeptemberben döntés születhet a Királyi séta program kivitelezéséről és a Hiemer-ház rekonstrukciójának harmadik üteméről. A bizottság 146 közbeszerzési eljárást véleményezett, ez összesen 5,7 milliárd forintot jelentett. Szigli István bejelentette, hogy függetlenként indul a választásokon, az ajánlószelvényei már megvannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!