Hírek

2014.07.14. 18:16

Fehérvár Szépe: ismerje meg a lányokat!

A Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny augusztusi döntőjéig minden nap bemutatkozik egy királynőjelöltünk.

Buthy Lilla

A zsűri a harmóniát keresi leginkább a hercegnőkben . A természetes szépségen túl fontos az intelligencia és a kisugárzás is

Idén ötvennégyen jelentkeztek a megmérettetésre, az elődöntőbe pedig huszonöt lányt hívtak be. Közülük került ki végül a tizenhét döntős. Augusztus 23-án, egy közel két órás rendezvény, sokkal inkább show végén kiderül, hogy ki lesz az, aki egy évig a koronázó város regnáló királynője lehet. A visszaszámlálás tehát elindult, a lányok mostantól harcban állnak a koronáért. A következő pár hétben rengeteg élmény, no és persze kemény munka vár rájuk. Van olyan szépség, akinek nem idegen a szépségversenyek, fotózások és a modellkedés világa, és van olyan is, aki most először próbálja ki magát ebben a miliőben. A döntősöket mostantól tüzetesebben is megismerhetjük. Kiderül, ki a visszafogott, ki a szemérmes, ki a vad és ki a céltudatos. Indul a szavazás!


Antal Bettina 1993-ban született, jelenleg Budapesten lakik, ott folytatja tanulmányait. Családja a megyeszékhelyhez közeli Szabadbattyánban él. A királynőjelölt tavaly végzett a székesfehérvári Vasvári Pál Gimnáziumban, most a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi karán tanul nemzetközi szállítmányozást és logisztikát.

A főiskola mellett hostessként dolgozik, hogy budapesti életét finanszírozhassa. Emiatt kevesebb a szabadideje, de ha mégis van ideje hazamenni, akkor a kutyájával játszik, vagy a barátaival tölti az idejét. Emellett imád sportolni, legfőképp táncolni.

A versenyre azért jelentkezett, hogy kipróbálja magát, ugyanis még soha nem vett részt ilyen megmérettetésen. A 160 centi magas, 40 kilós szépség reméli, hogy ez a pár hét jó önbizalomtunning lesz, és sok új kapcsolatra tehet majd szert. Elsősorban élménynek fogja fel a versenyt, egy nagyszerű lehetőségnek.

Bettina csípőbősége 78, mellbőség pedig 75 centiméter.

Ha ön szerint Antal Bettina a legszebb a lányok között, szavazzon! Érvényesnek az augusztus 21- én éjfélig beérkező voksok számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!