Hírek

2013.01.10. 09:10

Eltűnés, csalás miatt körözött személyek kerültek elő

Fejér megye - Eltűnés és csalás miatt keresett személyeket is megtalált igazoltatás során a rendőrség.

feol-duol

A vértesboglári körzeti megbízott január 9-én egy óbarki fiatal lányt állított elő a Bicskei Rendőrkapitányságra, miután kiderült ellenőrzése során, hogy eltűnés miatt körözést rendeltek el vele szemben. A nyomozók törvényes képviselője jelenlétében meghallgatták a lányt, majd ezt követően átadták neki.

Felcsúton intézkedtek a rendőrök január 9-én este egy kecskeméti férfivel szemben. Amikor ugyanis a nyilvántartón keresztül ellenőrizték, kiderült, hogy ellene a Kecskeméti Törvényszék BV. Csoportja körözést adott ki csalás bűncselekmény elkövetése miatt. Így az illetőt a rendőrök elfogták, majd előállították a Székesfehérvár BV Intézetbe.

A bicskei járőrök január 9-én hajnalban egy óbarki férfit állítottak elő a Bicskei Rendőrkapitányságra, ugyanis amikor ellenőrzés alá vonták, a rendőröknek nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni. A kapitányságon a nyilvántartón keresztül ellenőrizték, majd szabadon engedték - tájékoztatott csütörtökön a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!