Hírek

2017.04.23. 09:58

Drágák és féldrágák - a Föld kincsei egy helyen vasárnap délutánig

Székesfehérvár - Topáz, rubin, smaragd és egyéb drágakövekből vagy éppen igazgyöngyökből készült ékszereket csodálhatott a látogató a vasárnap megrendezett 29. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze és Ékszervásáron.

S. Töttő Rita

Az ország minden tájáról, több mint hetven kiállító érkezett a székesfehérvári ásványbörzére vasárnap.

A Videoton Oktatási Központ ezúttal is megtelt érdeklődőkkel, akik drága és féldrágakövekből készült ékszereket, csiszolt és természetes kristályszépségeket válogathattak a 29. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze és Ékszervásár eseményén.

Kovács Pál, az ásványbörze szervezője a feol.hu-nak elárulta: bár előtte is volt, de  1998 óta minden esztendőben a VOK-ban rendezik meg a nagy székesfehérvári ásványbörzét, amely tehát jövőre jubilál .

Fotó: S. Töttő Rita


A gyűjtőknek azonban idén sem kellett csalódniuk a felhozatalban: topáz, rubin, smaragd és egyéb drágakövekből vagy éppen igazgyöngyökből készült ékszereket csodálhattak az érdeklődők, sőt, akár meg is vásárolhatták a nem csak nevükben, de valóban drága ékszereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!