Hírek

2016.03.09. 12:43

Ladikosok, húzzatok bele!

Fejér megye – Hamarosan lezárul a Lapot a Diákoknak! (LADIK) médiavetélkedő első fordulójának leadási határideje! Húzzatok bele diákok, ugyanis március 13-ig fogadjuk a kitöltött totókat!

S. Töttő Rita

A Fejér Megyei Hírlapban már több alkalommal megjelent a Ladik első fordulójának totója, melyet csak vissza kell küldeni és máris esélyt kapnak a diákok, hogy közelebb kerüljenek egy 100 ezer forintos fődíjhoz, valamint egy nagyszerű élményhez! A Ladik médiavatélkedőnek ugyanis minden pillanata az!

Nem kell mást tenni, csak verbuválni az iskolában egy ötfős csapatot, melynek vezetője egy lelkes tanár és együtt kitölteni a totót, majd eljuttatni a megadott címre! A legjobbak az elődöntőbe, a még jobbak pedig a megyei döntőbe jutnak. Ez utóbbit már a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségében rendezzük, amelyen izgalmas és kreatív feladatok adnak ízelítőt a régiós döntőből. Egy csodás májusi napon pedig, amely várhatóan 19-re esik, a megyék legjobbjai a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban találkoznak és versengenek. "Ottalvós" buli, sok izgalmas eseménnyel, programmal, amelyen már a részvétel is kész főnyeremény. A valódi fődíj pedig a már említett 100 ezer forint...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!