Hírek

2015.11.10. 11:39

Hatvanadik és ötvenedik születésnapi köszöntés az igazgatóságon

Kerek évfordulós születésnapja alkalmából köszöntötték a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság két munkatársát november 10-én, kedden Székesfehérváron.

Magosi Lajos tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató és az igazgatóság vezetői hatvanadik születésnapja alkalmából gratuláltak Gömbös Józsefnek, a vízügyi szakterület megyei iparbiztonsági főfelügyelő-helyettesének, valamint ötvenedik születésnapja alkalmából Takács József tűzoltó alezredesnek, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokának.

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy

Gömbös József 1987-ben az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán mélyépítő üzemmérnöki diplomát szerzett. Korábban a Nemzeti Környezetügyi Intézetnél és a vízügyi igazgatóságnál vízügyi szakterületen dolgozott, 2014 novemberétől a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársa. megyei vízügyi iparbiztonsági főfelügyelő-helyettesként kiemelt feladata a vízügyi hatósági felügyeleti ellenőrzések koordinálása.

Takács József tűzoltó alezredes 1989-ben, röviddel autógépész üzemmérnök oklevelének megszerzése és sorkatonai szolgálatának letelte után szerelt fel a tűzoltóság hivatásos állományába. 1990 júniusa óta az egyik készenléti szolgálat szolgálatparancsnoka. 2011-ben kimagasló szakmai életútjának és helytállásának elismeréseként Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése „Év Tűzoltója" díjjal tüntette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!