Hírek

2015.06.08. 16:56

Szatír rémiszti halálra a gyerekeket Fehérvárcsurgón?

Fehérvárcsurgó - Legalább háromszor rémisztett halálra gyerekeket az elmúlt napokban egy fekete ruhás személy Fehérvárcsurgón. A "szatírról" nem tud a rendőrség.

B. Kiss László

A legutóbbi eset pénteken történt, az iskola udvarán. A  férfi a bokrok mögött rejtőzött, onnan ugrott ki és kezdte el az egyik gyereket kergetni, több társa szeme láttára.

A személy, akit  a faluban  csak szatírként emlegetnek, később -  de még a helyszínen -  átöltözhetett. Legalábbis  erre lehet következtetni abból, hogy fekete nadrágot és egy fekete baseball sapkát találtak vasárnap itt  a kukában.

Az ismeretlen, aki halálra rémítette a gyerekeket, állítólag ezt megelőzően Móron is felbukkant. A leírás alapján legalábbis azonosságot feltételeznek a  szülők.

Az egyik csurgói gyerek, akit egy korábbi alkalommal szintén kiszemelt magának, elfutott előle, és beszaladt az óvodába, amely előtt számos autó parkolt, mert pont családi napot tartottak. Minderről szavahihető , helybéli forrásból értesültünk.

A fentiekkel természetesen megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét is, akitől a következő hivatalos tájékoztatást kaptuk.

"A „szatírral" kapcsolatos bejelentés, vagy feljelentés ez idáig a rendőrségre nem érkezett. A családi napon történt eseménnyel kapcsolatban az érintett óvoda vezetője megkereste a Móri Rendőrkapitányságot és a helyi körzeti megbízott által végzett adatgyűjtés során sem szabálysértés, sem bűncselekmény elkövetésének gyanúja nem merült fel. Természetesen, ahogy eddig is, a gyermekek védelmére kiemelt figyelmet fordít a Móri Rendőrkapitányság és ennek érdekében mindent meg is tesz" - hangzik a válasz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!