Hírek

2014.08.18. 17:50

IV. Fejér Megyei Hírlap Bringatúra - Sukoró, Augusztus 30.

Sukoró - Változatos, festői táj, arborétum, kilátók és múzeum szegélyezi a Velencei-tó környékét. Ezen vezet végig a Fejér Megyei Hírlap negyedik bringatúrája.

Sebestyén Lilla

- A Hírlap kerékpáros kalandja egy olyan túra, amelyet több generáció is teljesíteni tud. A közel harminc kilométeres távot három óra alatt le lehet tekerni és az útvonal egy gyönyörű tájon visz végig. Elidőzhetünk a Velencei-hegységet csodálva, megtekinthetjük az Pákozd-Sukorói Arborétumot, a Természetrajzi Múzeumot, vagy Pákozd felé megállhatunk a kilátónál. De akkor is jól járunk, ha a tó mellett haladva tekerünk, hiszen a víztükör a nádas és az égi vándorok megfigyelése önmagában is csodás élményt nyújt. A túra során utunk erdős, lakatlan részeken és olasz, tengerparti fürdővárosok hangulatát idéző településeken vezet végig, így garantált, hogy nem fogunk unatkozni - mesél Somossy Eszter, a Velencei-tó Térségi Szervezet ügyvezetője a festői tájról, amelyet magunk is megcsodálhatunk augusztus 30-án.

A sukorói focipályáról induló, ingyenes kerékpártúrán számos izgalmas családi program vár az érdeklődőkre a tekerés mellett és több ajándékot is kisorsolunk köztük egy értékes kerékpárt a regisztrált célba érkezők között. Épp ezért és azért, hogy ne legyen gondunk a sorban állásra érdemes már most jelentkezni a www.feol.hu-n.

Tavaly nyolcszázan vágtak neki a közös túrának, reméljük idén még többen tapossuk a pedálokat egy egészségesebb életért és szívjuk magunkba a lehengerlő környezet látványát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!