Hírek

2014.07.25. 12:40

Fehérvár Szépe: Németh Zsuzsanna bemutatkozása

Németh Zsuzsanna 1995-ben született, most Fehérváron él szüleivel. Jelenleg a Kodolányi János középiskola diákja, szeptembertől kezdődik az utolsó éve.

Mint mondja: a pályaválasztás számára nem lesz gond, már most tudja, hogy az egészségügyben szeretne elhelyezkedni. A gyógytornászi hivatás vonzza leginkább.

A szőkésbarna hajú, barna szemű lány rengeteget sportol, kerékpározik, fut, és fél éve egy egészen új, úgynevezett crossfit edzésbe is belevágott. A jövőben erre szánna egy kicsivel több időt. A rengeteg teendő mellett, azért figyel rá, hogy családjával, párjával és kedvenceivel is sok időt töltsön.

A szépségversenyre azért jelentkezett, hogy tapasztalatot, barátokat szerezzen, élményekkel gazdagodjon, és ígéri: maximálisan próbál minden feladat során helytállni.

Céltudatos, nyitott, de egy kicsit önfejű így jellemzi magát, a királynő jelölt, Zsuzsanna, aki 175 cm magas és 62 kilogramm. Mellbősége 88, derékbősége 65, csípőbősége pedig 96 centiméter.

Ha ön szerint Németh Zsuzsanna a legszebb a lányok között, szavazzon! Ezt megteheti a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére (8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 15.) beküldött szelvényen. Érvényesnek az augusztus 21- én éjfélig beérkező voksok számítanak.

A feol.hu-n július 22-étől augusztus 21-én, csütörtökön éjfélig tart a szavazás.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!