Hírek

2013.09.15. 10:00

Félszázan kapták meg a diplomájukat a Kodolányi főiskolán

Székesfehérvár - Frissdiplomásokat köszöntött a rektor szombaton a Kodolányi János Főiskolán: negyvenkilencen kapták meg a tudásukat bizonyító oklevelet.

Hajnal Csilla

A Kodolányi János Főiskola főépületében szombaton délelőtt rendezték a diplomaátadó ünnepséget, amelyen Szabó Péter rektor és Gyóni András önkormányzati képviselő köszöntötte a végzett hallgatókat. Idegenforgalom és turizmus, gazdaság és menedzsment, angolnyelv tanár, nemzetközi tanulmányok szakos hallgatók mellett a dzsessztanszakon végzettek vették át diplomájukat. Vasárnap a fővárosban négy turnusban összesen 687 hallgató kaphatta meg a tanulmányok lezárást bizonyító oklevelét.

Fotók: Koppán Viktor

A főiskolára összesen 691 diákot vettek fel idén - ez a szám az alap-, és mesterszakokra vonatkozik, de csaknem háromszázan jelentkeztek a szakirányú továbbképzésekre is, amelyek Székesfehérváron, Budapesten és Orosházán egyaránt indulnak levelező tagozaton, illetve távoktatási formában. Ebben az évben a megyeszékhelyen turizmus, gazdálkodás és művészeti képzés indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!