Hírek

2013.07.03. 08:58

Betörés közben füleltek le két tolvajt Fehérváron

Tetten ért betörőket és bolti tolvajt vettek őrizetbe a rendőrök a megyében.

feol.hu

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe két férfit a székesfehérvári rendőrök. A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra  július 1-jén délben érkezett  bejelentés, amely szerint Székesfehérváron, a Móricz Zsigmond utca egyik társasházi lakásában betörés van folyamatban. A járőrök a helyszín közelében, menekülés közben fogták el B. Norbert 28 éves budapesti és H. György 40 éves tököli lakost, akik a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.  A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottakat a nyomozók kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - közölte szerdán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, amely egy bolti lopásról is beszámolt.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságra  július 2-án reggel érkezett  bejelentés, mely szerint Sárbogárdon, a  Fő utcában lévő élelmiszerboltban lopás történt. A helyszínre küldött járőrök elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra állították elő B. Tamás 38 éves  sárosdi lakost. A férfit a nyomozók meghallgatták és szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!