Hírek

2013.06.03. 10:39

Gyárbezárás Székesfehérváron - a Jobbik véleménye

Székesfehérvár - A TP Vision gyárbezárása kapcsán találkozott hétfőn az újságírókkal Székesfehérváron Gyüre Csaba, a Jobbik országos alelnöke.

Tihanyi Tamás

15:25 A Fidesz helyi szervezete reagált a jobbikos politikusok sajtótájékoztatójára.

„Székesfehérváron az elmúlt három hónapban bejelentett fejlesztések eredményeként másfélszer több munkahely jön létre az év végéig, mint amennyi a TPV bezárásával megszűnik. A fideszes városvezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy aki elveszíti munkahelyét, az mihamarabb el tudjon helyezkedni” - áll többek között a Fidesz közleményében.

12:32 A TP Vision gyárbezárása kapcsán találkozott hétfőn az újságírókkal Székesfehérváron Gyüre Csaba, a Jobbik országos alelnöke.

A politikus emlékeztetett arra, hogy ez már nem az első ilyen esemény a városban, s reményét fejezte ki azért, hogy a folyamatnak nem csak egy újabb állomásán vagyunk. Gyüre Csaba felidézte, hogy Orbán Viktor egymillió új munkahelyet ígért. Szerinte nem csak a jelenlegi kormány, hanem az elmúlt 23 év rossz gazdaságpolitikájának hibája, hogy a hazai kis- és középvállalkozások megsegítése helyett olyan multikat támogatnak, amelyek „ahogy jönnek, úgy el is mennek”. „Kíváncsian várjuk, a kormány mit tesz a TP Vision bezárása miatt nehéz helyzetbe került - a beszállítókkal együtt - mintegy ezer családért”, fogalmazott az alelnök.

Árgyelán János megyei elnök hozzátette: az elmúlt 23 év alatt bőven lett volna idő kialakítani azokat a stratégiákat, amelyek a magyar kis- és középvállalkozások megerősítését szolgálták volna.  Ez azonban elmaradt, s ezen a helyzeten a Jobbik a választásokat követően  lehetősége szerint változtatni fog.

A TPV Vivison gyárbezárásáról az FMH cikke itt olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!