Hírek

2013.05.13. 09:42

Fegyveres férfit fogtak el Vértesacsán

A vértesacsai körzeti megbízott szombaton kora hajnalban egyedül fogta el azt a férfit, aki pisztolyával kezében egy fiatalokból álló csoportot üldözött.

FMRFK

A Bicskei Rendőrkapitányág Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat Sz. Albert 34 éves bicskei lakos ellen, lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntett és visszaélés haditechnikai termékkel bűntett megalapozott gyanúja miatt.



Fotók: FMRFK

A hétvégén, szombatra virradóan Vértesacsán a Fő utcán fiatalok kis csoportjához ment oda az elkövető és őket vegzálni kezdte. A fiatalok a férfit távozásra kérték, aminek eleget is tett és néhány méterre tőlük leült egy padra. A kis csoport folytatta a beszélgetést, majd csattanásra lettek figyelmesek, és a padon ülő férfi kezében egy pisztolyt láttak. A fiatalok ekkor futásnak eredtek, a férfi pedig utánuk eredt, követve őket. A településen járőröző körzeti megbízott - látva a menekülő személyeket - a segítségükre sietett, és a fegyveres férfit elfogta. 



Sz. Albert lakásán a Készenléti Rendőrség tűzszerészeinek bevonásával a bicskei nyomozók házkutatást tartottak, melynek során további nagyobb mennyiségű haditechnikai eszközt, lőfegyvereket, lőszereket foglaltak le. Ezeket szakértői vizsgálatra küldik meg.

A 34 éves elkövetőt a Bicskei Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását - tájékoztatott hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. 








Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!