Hírek

2013.05.02. 11:52

Leszakított felsővezeték miatt állt a vonatközlekedés Tárnoknál (frissítve)

A Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon csütörtök estig késésekre kell számítani - közölte a Mávinform csütörtökön kora délután.

MTI

Leszakította a felsővezetéket a tárnoki állomáson egy munkagép, emiatt Tárnok és az érdi elágazás között nem közlekednek a vonatok. A Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon késésekre kell számítani - közölte a Mávinform csütörtökön kora délután az MTI-vel, majd később úgy tájékoztattak: villamos vontatással újra közlekednek a vonatok Tárnok és az érdi elágazás között, csütörtök kora estig 30-100 perces késésre kell számítaniuk az utasoknak a Budapest- Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon.

A közlemény szerint a vasúttársaság szakemberei helyreállították a felsővezetéket a tárnoki állomáson. A korábbi késések - ezek 120 percesek is lehettek - csökkennek, de az érintett vonalakon kora estig várhatóan 30-100 perccel hosszabb menetidővel közlekednek a járatok - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!