Hírek

2013.01.28. 17:30

A fagyok után melegszik az idő

Gyönyörűség az, amit a tél művel a természettel, a természetben, s ezt az olvasók által beküldött számtalan kép is bizonyítja. Fotós kollégánk se tudta megállni, hogy ne kattintson egyet, amikor a Gaja pataknál járt az elmúlt napokban.

Zsigó Ferenc

Tudjuk azonban a hírekből, hogy múlandó ez a fagyos szépség, hiszen újra enyhülést ígérnek a meteorológusok. A különböző portálok megegyeznek abban, hogy ezen a héten a csapadékos  esős, havas  első napok során a hét közepére akár 8-10 fokig is felmelegszik a levegő hőmérséklete, a havas, jeges műalkotások ezt az enyhülést biztosan nem élik túl.

Az elmúlt hét utolsó napjaiban kemény mínuszok voltak, a Gaja patakon is szépséget faragott a hideg (Fotó: Lovász Lilla)

Szombatra-vasárnapra aztán újra nulla fok körülire hűl majd le az idő, a hajnalokra mínusz ötöt jeleznek előre tartósan, majd 10-étől újra intenzív lesz a melegedés. A hónap közepére már haknalonta se megy majd 2-3 fok alá a hőmérséklet az előrejelzések szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!