Hírek

2012.12.03. 07:00

Hóátfúvás - nincsen járhatatlan út Fejérben (Frissítve)

A korábbi hírekkel ellentétben Fejér megye útjai közül az éjszakai hazavázás miatt egyetlen egyet sem kellett lezárni.

feol.hu

Anyagi káros balesetek műszaki mentése miatt volt szükség a reggeli órákban két helyen útzárra, de ezek azóta felszabadultak. Jelenleg minden út járható Fejérben.  

A Fejérben reggel történt anyagi káros balesetek helyszínein a műszaki mentések befejeződtek. Azon időszak alatt a rendőrök lezárták az utat, de azóta ezek felszabadultak. Így a 7205-ös számú út Polgárdi és Füle között, valamint a 8126-os számú út Söréd és Csákberény között is járható, útzár nincsen. Fejér megyében jelenleg minden út járható. Ugyanakkor hóátfúvásos, szakaszokra, jégbordákra számítani lehet.




A rendőrség kéri a gépkocsival közlekedőket, hogy az út-, az időjárási- és a látási viszonyoknak megfelelően vezessenek! Inkább induljanak el előbb, hogy időben megérkezzenek a kívánt helyre! Ne vezessenek gyorsan, legyenek körültekintőek, és óvatosak! Mindenképpen ajánlott téli gumi használata. Tartsák szem előtt a látni és látszani elvet!

Az esetleges balesetek, illetve elakadások esetére, hogy a gépjárművükben legyen takaró, meleg ital, illetve elindulás előtt, mobiltelefonjaikat töltsék fel!Amennyiben baleset éri a közlekedőket, vagy esetlegesen elakadnának útközben, hívják a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikét, a rendőrök azonnal segíteni fognak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint Fejér megyében a mai napon csapadék már nem várható, kisebb hóátfúvások már csak a magasabban fekvő területeken fordulhatnak elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!