Hírek

2012.11.27. 09:47

Rendőrségi hírek Fegér megyéből

Kerítéstolvajok és részegek - az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

feol.hu

Kerítést loptak

Ercsi városában hétfpn egy Szegfű utcai lakos tett bejelentést, hogy kerítését reggelre ismeretlen tettesek ellopták. A kiérkező járőrök rövid személykutatást követően ugyanabban az utcában igazoltatás alá vontak egy 18 és 23 éves ráckeresztúri lakost, akiknek gépkocsiján a fenti kerítés volt. A fiatalok éppen akkor indultak volna leadni fémhulladékként a kerítést. Őket gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd szabadon bocsátották őket.

Ittas személyekkel szemben intézkedtek

Dunaújvárosban egy 18 éves férfihoz hívták a járőröket hétfőn, mert részegen szemetes edényeket borogatott a Bagolyvárnál. Mivel a fiú szinte önkívületi állapotban volt, a rendőrök mentőt hívtak hozzá és biztonsági intézkedés keretein belül kórházba szállíttatták.

Szintén Dunaújvárosban egy 30 éves férfi ittas állapotában agresszívan viselkedett otthonában. A kiérkező járőrök megállapították, hogy a férfi önmagára és hozzátartozóira is veszélyt jelentett, ezért a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára szállíttatták a mentőkkel.

Mezőfalván az ott szolgálatot teljesítő közlekedési helyszínelő igazoltatott egy 58 éves férfit hétfőn, aki kerékpárján közlekedett. A kerékpárost alkoholszondás vizsgálatnak vetette alá, mely során 0,39 mg/l értéket produkált. Az ittassal személlyel szemben közigazgatási eljárás indult.

A Móri Rendőrkapitányság járőrei intézkedtek a 81-es számú főúton hétfőn egy mixer tehergépkocsi vezetőjével szemben. A sofőrt az intézkedés során alkoholtesztnek vetették alá, melyet követően a szonda 1,29 mg/l értéket mutatott. A sofőr vezetői engedélyét bevonták és ellene büntetőeljárást indítottak a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!