Hírek

2012.10.12. 18:06

Sztárok testközelben: Hernádit, Egrit, Nagy Ervint kérdezhették (fotókkal)

Székesfehérvár - A fővárosban már sikeres vendégdarabok főszereplőivel találkozhattak pénteken testközelből a kíváncsiak.

Fejér Megyei Hírlap

Vasárnap láthatja először a fehérvári közönség a nagysikerű Kramer kontra Kramer című film színházi adaptációját, amelyben a főszerepet Nagy Ervin és Egri Márta játssza. Velük, illetve Hernádi Judittal találkozhatott ma este a színházszerető közönség a pódiumszínpaddá átalakult színházi büfében, ahol első alkalommal szerveztek testközeli beszélgetést. Hernádi Judit egyébként  a Bandy-lányok című zenés játékkal érkezik Fehérvárra, mégpedig jövő szerdán. A beszélgetést moderáló Matuz János kiemelte,  a színház szeretné rendszeressé tenni az ilyen találkozókat.

Az egyik legsármosabb fiatal színésznek számító Nagy Ervin a közönségnek elárulta, két és fél éves kislányával nem egyszer átélte azokat a szituációkat, amelyek a Kramer kontra Kramer című darab során előjönnek. Ahogy fogalmazott, volt olyan konfliktushelyzet  a magánéletében, amit éppen ennek a darabnak a hatására sikerült megoldania.
A darabban Ervin édesanyját játssza Egri Márta, aki a közönségtalálkozón felidézte, hogy annak idején együtt játszhatott Ruttkay Évával, Darvas Ivánnal vagy a fiatalabbak közül Kern Andrással. Ők mindannyian a színház iránti alázatra neveltek, ami Egri Márta véleménye szerint egyre jobban hiányzik a ma színházából.

Hernádi Judit már az érkezésével is nagy tapsot aratott. Mesélt ő mindenről, amiről kérdezték és persze arról is, amiről nem. Hernádi Udvaros Dorottyával a Parti Nagy Lajos féle zenés játékban lép fel Székesfehérváron: Angélaként és Sophie-ként, együtt énekelnek huszadik századi slágereket. A történet szerint  külföldön élő, valódi karriert csinált barátnőjükre, Icára várnak, ám a barátnő csak nem akar érkezni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!