Hírek

2012.06.28. 12:10

Dunaújváros PASE II.: egy osztállyal feljebb léphetnek

Dunaújváros - A Dunaújváros PASE második csapata nyerte a 2011/2012. évi Fejér megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Zöldharmónia csoportját.

Gróf András

- Az elmúlt nyáron, amikor döntés született arról, hogy a Dunapentele sportegyesület beolvadt a DPASE-be tudtuk, az élmezőnybe kell kerülnünk.Természetesen, mint minden sportoló, aki elindul egy bajnoki sorozatban, mi is az első helyet céloztuk meg. Szinte egész szezonban a fejünk felett lógott a pontlevonás kérdése, de a vezetőség megoldotta ezt a problémát, így a végén a pályán elért eredmények alapján alakult ki a bajnokság végeredménye. Csapatunk összetétetle általában vegyes volt, hiszen a második csapat alapemberi rendszeresen kiegészültek az első keretből visszajátszó labdarúgókkal, valamint az ifjúsági csapatből felkerülő tizenhat, tizenhét éves játékosokkal. Szerencsére az első keretből érkezettek tudásukkal és mentalitásukkal sokat segítettek. Nem sértődötten léptek pályára, hanem egy jó bizonyítási lehetőségként értékelték az adott feladatot. A fiataloknak pedig esélyt kaptak arra, hogy megmutassák magukat egy felnőtt bajnokságban, ami ezen a szinten is más, mint az ifjúsági mezőny. Jövőre szeretnénk még egy osztállyal feljebb kerülni, de a következő bajnokságban már Éliás Zsolt irányítja majd az együttes. Én a szakosztály U19-es korosztályú csapatát irányítom a következő szezontól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!