Hírek

2012.05.04. 14:16

Megújul a buszmegálló és a kerítés az Öreghegyi Plébániánál

Székesfehérvár - Képviselők összefogásának eredményeképpen újulhat meg az Öreghegyi Plébánia előtti buszmegálló és a kerítés.

feol.hu

A Budai úti Magyarok Nagyasszonya Plébánia előtt megújul a buszmegálló és a kerítés is újjáépül. A buszmegálló és a kerítés cseréje négy önkormányzati képviselő összefogásának eredményeképpen jöhet létre. Deák Lajosné, a 11-es választókerület képviselője, Dienesné Fluck Györgyi, a 14-es számú körzet képviselője, Horváth Miklós Csaba, a 13-as számú és Östör Annamária, a 12-es számú választási körzet képviselője képviselői keretének egy részét ajánlotta fel a cél érdekében. Az összefogás megteremtésében Székesfehérvár polgármesterén kívül nagy szerepet vállalt Róth Péter alpolgármester is.

Cser-Palkovics András polgármester és Deák Lajosné önkormányzati képviselő csütörtökön látogatott el az Öreghegyi Plébániára, ahol Tornyai Gábor atyával, az öreghegyi egyházközség plébánosával, az öreghegyi és ráchegyi képviselőkkel beszéltek az új buszmegálló és kerítés építésének részleteiről.

A buszmegálló cseréje kapcsán szükségessé válik a templom kerítésének elbontása is, hiszen a buszmegálló szerves részét képezi a régi kerítésnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!