Hírek

2010.06.16. 15:32

Egyre több szervezet összefogása eredményesebbé teszi a gyűjtést

Székesfehérvár - A gyűjtést és az adományok szétosztását az önkormányzat és a civilek együtt végzik. A felajánlások célba jutását lapunk is segíti.

Fejér Megyei Hírlap

ÁRVIZI FAHÁZ NYÍLIK 

Az adományok szétosztásának országos koordinálását mostantól Soltész Miklós államtitkár végzi, a fehérvári felajánlásokat az önkormányzattól Végh Dalma, a civil egyesületeknél Meleg Ilona, a kistérségi szociális iroda helyettes vezetője. Az adományokat a Városház téren felállított faházban fogadják 8-12-ig, majd 15-től 18 óráig, szombaton délig. A felajánlásokat elsősorban a megye rászorultjai kapják, de eljuttatják a segélyszállítmányokat az ország más részeibe is.

MIT KÉRNEK? 

A Városház téri faházba most mindenekelőtt tisztítító- és fertőtlenítőszerek, bébiételek, pelenkák, tartós élelmiszerek és ágyneműk felajánlását várják.

BÚTOROK 

Egy raktárhelyiséget ajánlott fel a SZÉPHŐ az adományba adott bútorok tárolására. Végh Dalmánál lehet jelezni a felajánlásokat az 537-110-es számon fél 8-16 óráig, a Városgondnokság elszállítja ezeket.

MEGSZŰNIK AZ ÁFA  

Már a parlament előtt van az a beterjesztés, amely megszünteti az adományok ÁFA-terheit. Ezt napokon belül elfogadhatják, az adományozó kedvet ez tovább növeli -  jelentette be szerdán Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő.

JÓTÉKONYSÁGI EST  

Pénteken több mint 40 zenekar ad koncertet Budapesten a Dürer Kertben 20 órakor, közte a fehérvári Cadaveres is. A bevételt az árvízkárosultak javára ajánlják. A belépő ára 500 forint, érdeklődni a 309393463-on lehet.

A PLÁZA KÖZEPÉN 

A Vöröskereszt munkatársai 10 és 20 óra között az Alba Plaza közepén várják a lakosság pénz és tárgyi adományait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!