Hírek

2009.06.25. 02:28

Öt autót is vásároltak

Székesfehérvár - A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ Kikinda utcai épületének udvarán nagy eseménynek lehettek tanúi a gyerekek és gondozóik.

zaol.hu


A kisbusz és az új autók nagy örömöt jelentenek
Fotó: FMH

Az intézmény öt új gépkocsival gazdagodott, amelynek átadását tartották tegnap. A járművekkel az öreg, javításra szoruló kocsikat váltották le.

- A fenntartó, a megyei közgyűlés még 2007-ben, amikor integrálták az intézményeket, megszavazott ötvenmillió forint támogatást a gyermekvédelmi központnak - mondta Deresné Tanárki Mária igazgatónő. - Abban az évben a gondozottak ruhatárát újítottuk meg, vásároltunk néhány fontos holmit az intézményhálózatban élő gyermekeknek. Tavaly a lakásotthonok, gyermekotthonok bútorzatát javítottuk föl. A hálózatban 1600 gyermekről gondoskodunk, akiket többször szállítani kell, a dolgozók ügyeiket tézik. A leromlott kocsik helyett vásároltunk négy újat és egy 9 személyes kisbuszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!