Add tovább!

2017.12.26. 09:00

Staféta László Valériával

ELŐZŐ számunk vendége László Valériának adta át a stafétát a következő kérdéssel: mitől lesz igazán jó, a képhez illő egy keret?

Bokros Judit

lászló valéria

- ÜZLETÜNK képkeretező műhelyként és galériaként működik. Vannak, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk, más csak egy-egy művet kereteztet. Nem csupán festményekkel foglalkozunk, hanem fotóval, s bármely más keretezhető tárggyal is. Azt, mihez milyen keret illik, egyszerre könnyű és nehéz eltalálni. A 15 évnyi gyakorlatom segít abban, hogy felismerjem a megrendelő igényeit, és eltaláljam a műhöz színben, formában legjobban illő keretet.

- MEGKÉRDEZEM, hová kerül a kép, mit szeret a tulajdonosa, vagy kiválasztunk a festményből egy színt. Ma már általában sikerül meggyőzni az embereket arról, hogy ne a függöny, a tapéta színéhez válasszanak keretet, hanem a műhöz. Többnyire elfogadják a véleményemet, de ha mégsem, akkor azt nekem is föl kell ismernem. A munkánknak sokszor ízlésformáló hatása is van, ezért még felelősségteljesebben kell végeznünk.

LÁSZLÓ VALÉRIA Enessey Brigittának adja át a stafétát. Kérdése: készít-e valamilyen különleges süteményt szilveszterre?

A staféta következő vendége:

Enessey Brigitta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!