Hétvége

2015.02.07. 08:36

Staféta Müller Csabával

Múlt heti vendégünk, Csrepka Tamás Müller Csaba testnevelőnek adta át a Stafétát.

Sebestyén Lilla

Kérdései: Mi a véleménye a mai fiatalok sporthoz való hozzáállásáról? Illetve, hogyan kezeli, hogy lábteniszben rendszeresen alulmarad?

– Amikor mi voltunk középiskolások kevés lehetőség volt a kikapcsolódásra, így a sport nagy szerepet töltött be az életünkben. Az volt a hobbink. A mai fiatalokkal más a helyzet, rengeteg inger éri őket, kitágult számukra a világ. Természetes, hogy megoszlik a figyelmük és a sport háttérbe szorult. Ezzel nincs baj, az viszont jelentős probléma, hogy a kevésbé aktív életmódhoz nem társult egy egészségesebb, étrend. Rátérve a másik kérdésre, a „rendszeres” kifejezést egy kicsit túlzásnak érzem. De valóigaz, hogy vannak jobb és rosszabb időszakaim... Ahogy - ne feledjük(!) –Tamásnak is. 

A Staféta következő vendége Horváth József, a Vasvári iskola igazgatója lesz, aki a következő kérdést kapta: Hogy lehet az, hogy a zord külső ellenére is rengetegen jelentkeznek a Vasváriba?

A staféta következő vendége: Horváth József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!