Fehérvár AV19 U20

2017.09.22. 21:54

Taroltak a fehérvári fiatalok

SZÉKESFEHÉRVÁR Az EBYSL U20-as jégkorong bajnokság negyedik fordulójában gólzáporos sikert aratottak a Fehérvár AV19 juniorjai.

Nagy Ákos egy gólpasszal jelentkezett

Fotó: Fehér Gábor

Fehérvár AV19 U20-Győri ETO HC 9-0 (0-0, 6-0, 3-0) Ifj. Ocskay G. Jégcsarnok, 100 néző.V.: Babic FAV19 (U20): Szeles – Kovács A., Halasi 1, Vértes 1, Rajz Á., Németh Á., Horváth M., Sábián, Balajthy D., Dézsi 3, Almási, Császár 1, Szabó D., Buzás 2, Nagy Á., Erdély B., Vincze G. 1, Mihály. Vezetőedző: Kiss Dávid.


Nagy Ákos egy gólpasszal
jelentkezett
Fotós: Fehér Gábor

- Mindenki minket akar megverni – mondta Kiss Dávid, a hazaiak mestere a mérkőzés után. – Az ETO is tartotta magát, amíg a játékosai el nem fáradtak. A második játékrésztől azonban már képesek voltunk megvalósítani a taktikai elképzeléseinket. Olyan csapatom van, amelyben bármelyik kapu közelébe kerülő játékos képes gólt szerezni, helyzetet kialakítani. Tudatosan törekszünk is erre. A fiúkat valódi csapatként tudom dicsérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában