FELCSÚT

2018.07.16. 21:40

Gőzerővel készül a PAFC II

Új szakvezető irányításával vágtak bele a felkészülésbe az NB III-as Puskás Akadémia FC II labdarúgói, akik a Bős elleni sikerrel hangoltak az augusztusi nyitófordulóra.

Káldor András

Visinka Ede az új edző

Forrás: PFLA

Az előző kiírást a 4. helyen teljesítő felcsútiak kispadján az eddigi vezetőedzőt Bojan Lazicsot az U16-osokkal ezüstérmet szerző Visinka Ede váltotta, pályaedzőjeként az ezidáig az U12-es csapatot gardírozó Berndt András tevékenykedik a továbbiakban. Szombaton felkészülési mérkőzésen lépett pályára a PAFC II, a Bős elleni találkozón Mim Gergely, Skribek Alen és Papp László góljaival 3–0-ra nyertek. A vasárnapi pihenőnap után hétfőn újabb edzés várt rájuk, szombaton pedig a szlovák harmadosztályú Nagymegyer ellen zárja a felkészülés második hetét a gárda.

Visinka Ede az új edző
Fotó: PFLA

Az MLSZ-ben elkészített sorsolása után kiderült, hogy a PAFC II az NB III Nyugati csoportjában fog szerepelni, az 1. fordulót augusztus első hétvégéjén rendezik, és a III. Kerületi TVE vendégeként kezdik a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában