fejér megye jól szerepelt

2018.09.24. 09:38

Fogathajtás: régiós és országos döntő

A nyolcadik fordulóval befejeződött a Fejér megyei kettesfogathajtó-bajnokság 2018-as szezonja. Egyéniben a mezőszilasi Semjén Attila nyert, és csapatban is a szilasi alakulat vitte el a pálmát.

V. Varga József

A dobogó legmagasabb fokán: Semjén Attila, a helyezettek (balról jobbra): id. Semjén Attila, Csuti Péter, Csontos Gyula, Kiss Olga és Taligás Menyhért Fotó: Gál Sándor

Az egyéni bajnokság első hat helyezettje: 1. Semjén Attila (Mezőszilasi LSE), 2. id. Semjén Attila (Mezőszilas), 3. Csuti Péter (Vihar LE, Sárkeresztúr), 4. Csontos Gyula (Mezőszilas), 5. Taligás Menyhért (Sárbogárdi LE), 6. Kiss Olga (Nagylóki LE). Keresztúron a megyei csapatbajnokságban is eredményt hirdettek: 1. Mezőszilas (Semjén Attila, id. Semjén Attila és Csontos Gyula), 2. Sárbogárd I. (Tóth Roxána és Taligás Menyhért), 3. Sárbogárd II. (Bodnár Csaba, Pisch Gábor és Szabó Zsolt).

A dobogó legmagasabb fokán: Semjén Attila, a helyezettek (balról jobbra): id. Semjén Attila, Csuti Péter, Csontos Gyula, Kiss Olga és Taligás Menyhért
Fotó: Gál Sándor

A dunántúli megyék és Dél-Szlovákia regionális döntőjét szeptember 29-én Sárkeresztúron rendezik; Fejér megyét Semjén Attila, id. Semjén Attila, Csuti Péter, Csontos Gyula, Taligás Menyhért, Kiss Olga és Tóth Roxána képviseli. Az országos C kategóriás kettesfogathajtó-bajnokság döntőjének október 6-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szakoly ad otthont. A döntőn Fejérből Semjén Attila, id. Semjén Attila és Csuti Péter hajt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában