Diáktanács Sportnap

2024.05.24. 20:16

Minifoci, röplabda és streetball a Bregyóban

Közel 50 csapat és több száz fiatal vett részt a Székesfehérvári Diáktanács pénteki sportnapján, ahol az eső sem jelentett akadályt.

Szupkai Gábor

Fotó: ÖKK / Bácskai Gergely

A három sportág mérkőzései már a reggeli óráktól zajlottak a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központ pályáin, de számos kiegészítő program is várta a fiatalokat. A résztvevők egy beszélgetést is hallhattak Fejes Dóra sportpszichológussal a futásterápiáról és megismerkedhettek Bocska Anna Kamilla 16 esztendős székesfehérvári légtornász világbajnok pályafutásával is. 

A leginkább a sportról szóló nap azonban nem csak kikapcsolódást nyújtott, hanem az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársainak köszönhetően családi problémákról és szorongásoldó technikákról is lehetett beszélgetni. 

A kora délutáni eredményhirdetésen kiderült, hogy a streetball bajnoka a Basketbroll csapata lett, a röplabdában pedig a Ciszter Szellemek diadalmaskodtak. A délutáni eredményhirdetésen Mészáros Attila alpolgármester gratulált a csapatoknak. Az alpolgármester kiemelte, hogy szép hagyomány a Székesfehérvári Diáktanács által szervezett sportnap, ami fontos közösségépítő program, ahol találkozhatnak és közösen sportolhatnak a fiatalok. Mészáros Attila örömét fejezte ki, hogy idén is nagy volt az érdeklődés a sportnap iránt, hiszen három sportágban mintegy 50 csapat vetélkedett egymással.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában