Ütős est

2024.05.22. 15:02

Kontinentális bajnoki címért száll harcba Kiliti (Videó)

Újabb színvonalas profi bokszgálát szervez az Alba Regia Sportcsarnokba a Kiliti Promotion szombat estére.

Ferencz Balázs

Balról Csikós Gergely és Veress Balázs a Supernova Intertrans Kft. képviseletében, Berki Ferenc Jr., Kiliti Ferenc, valamint Kiliti Tamás a felvezető sajtótájékoztatón

Fotó: g László

„Eddig nem látott show-val érkezünk Fehérvárra, nyolc profi összecsapás lesz, felhozómérkőzéseket is láthatunk, és a UBO interkontinentális bajnoki öve is gazdára talál majd, 8 menetben Kiliti Tamás és az argentin Miguel Cesario Antin küzd meg egymással, de ringbe lép Boráros Gábor és Kertész Máté, valamint az üzletemberek is kesztyűt húznak.” – jelezte az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Kiliti Ferenc, a szervező Kiliti Promotion igazgatója.
A csarnok kapui 16 órakor nyitnak, 17 órától felhozó mérkőzéseket vívnak a ringben, majd DJ Náksi zenei szettje nyújt szórakozást, a 18 órás megnyitót követően pedig az üzletemberek bokszolnak. Ezután indul a profi meccsek özöne. A 28 esztendős székesfehérvári bunyós, a könnyűsúlyú Kiliti Tamás tizedik profi mérkőzését vívja szombaton, a UBO interkontinentális övéért.
– Az ellenfelem állapotáról nem tudok semmit, de biztosan felkészülten érkezik – mosolygott a tervek szerint este tíz óra környékén kötelek közé lépő Kiliti Tamás. – A felkészülésem nagyon jól sikerült, a formaidőzítéssel sem lesz gond, és a súlyom is ideális, talán csak egy kilót kell leadnom a mérlegelésig. Elkerültek a sérülések, jól sikerültek a kesztyűzéseim, Debrecenben és Székelyföldön edzőtáboroztam. Száz százalékos formát fogok hozni szombaton, egyértelműen a győzelem a cél. Az argentin belharcban szeret bunyózni, de felépítettük ellene a taktikát.
Ugyan sérülés miatt nem bunyózik a gálán, de a sajtótájékoztatón mégis ott volt a középsúly magyar bajnoka, Berki Ferenc Jr. A kiváló ökölvívóval határozatlan idejű támogatói szerződést kötött a Supernova Intertrans Kft. 

A sportprogramot a 4Tress és SM zenéi is színesítik. A szervezők telt házat várnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában