Több vármegyei kötődésű játékos a csapatban

2024.05.14. 19:41

Ketten a válogatottban

Két jelenleg is Fejér vármegyében játszó játékos képviselheti a megyét biztosan a nyári németországi Európa-bajnokságon, derült ki kedden, miután Marco Rossi kihirdette a viadalra készülő keretét.

Szabó Róbert

Nagy Zsolt is ott lehet a nyári Európa-bajnokságon

Fotó: Kricskovics Antal

Bár Fiola Attila, a Fehérvár FC védője sérüléssel bajlódik, mégis bekerült Marco Rossi 26 fős, a nyári Európa-bajnokságra készülő keretében. A vállsérüléssel bajlódó futballista márciusban kimaradt a keretből, most azonban az olasz tréner arról nyilatkozott, hogy mindenképp számít a futballistára. Mellette Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia játékosa is ott lesz a nemzeti csapatban a viadalon, így ők ketten lehetnek azok, akik jelenleg is Fejér vármegyében játszanak, és szinte biztosan képviselhetik a megyét Németországban. 

Nem kedvezett a kerethirdetés Tóth Balázsnak, a Fehérvár FC kapusának  akivel csak a tartalékok között számol Marco Rossi.

A Fejér vármegyéhez köthető játékosok közül a svájci Servette-ben futballozó Bolla Bendegúz, az SC Freiburgot erősítő Sallai Roland, valamint a Liverpoolban játszó Szoboszlai Dominik is ott lesz Németországban. A korábban a Fehérvár FC-t erősítő Loic Nego, Kleinheisler László, valamint Lang Ádám is meghívót kapott Marco Rossitól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában